FOREDRAG

"Jens holdt oplæg på KL's temadag om musik- og kulturskoler i maj 2018. Han var castet i rollen som ham, der har et dybdegående kendskab til musikbranchen både fra institutions- og brugervinklen og som formår at omsætte den viden til anbefalinger om, hvordan musikskolefolket kan lægge nye vinkler på deres aktiviteter. Og han leverede varen. Jens er både skarp i sin analyse af, hvad der skal til for at etablere og bevare et attraktivt ungemiljø og klar i sine budskaber til de kulturprofessionelle og forvaltningerne. Jens er en superdygtig, inspirerende og frygtløs formidler, der respektfuldt rokker båden."

Citat : Sofie Plenge, Konsulent, Kommunernes Landsforening


Form: du formidler logisk og med tilpas blanding af organistatorisk og metode beskrivelse eksemplificeret med ”levende” billeder.

Indhold: historien om dine værdier og praksis gør at man spejler sit eget virke i din fortælling og får lyst og mod til at afprøve

Indenfor egen praksis. Du inspirerer.

Formidling: Du formidler enkelt, præcist og med meget varme der gør at der opstår naturlig levende dialog.

Citat : Kristian Dalgård Nielsen, Kulturskoleleder Vesthimmerland


Jeg har siden 2013 løbende holdt foredrag i ind- og udland. Det er vigtigt for mig, at foredragene foregår på en måde, så lytterne byder ind med kommentarer, spørgsmål og deltager aktivt. På den måde sikrer jeg, at det enkelte foredrag giver bedst muligt input for lytterne, da jeg jeg har mulighed for at vinkle foredraget undervejs. Jeg har et par faste foredrag, men er altid klar på en ny udfordring i tråd med mine erfaringer.


MUSIKKENS LEVEVEJE

Et foredrag rettet mod musikstuderende på gymnasier, højskoler mm.

Foredraget handler om hvilke muligheder man har for at arbejde med musik både på, bag og foran scenen.


UNGE SOM KULTURSKABERE & KULTURBRUGERE

For mange er aktivering af unge mennesker den hellige gral, og de fleste byer og politikere ønsker et aktivt ungemiljø. Foredraget handler om mine mere end 15 års erfaring både som ung iværksætter og nu som sparringspartner for kulturaktive unge.


FRIVILLIGHED

Hvilke mekanismer er i spil når vi engagerer os i frivilige fællesskaber.

Foredraget handler om forskellige vinkler på frivilligkulturen og hvilken position frivilligheden har fået i samfundsdebatten. Tilsat er mine egne erfaringer med hvad der virker og hvad der ikke virker.


SOCIOKULTUR

For mig er 'sociokultur' et centralt buzzword for samfundet, men desværre også et begreb som kan være svært at forstå. Foredraget handler om mine erfaringer fra Klaverfabrikken tilsat bud på hvad sociokulturen kan gøre for vores samfund.

UDPLUK

2018

KL - Ledere for Kultur- og Musikskoler

Frederikssund Gymnasium - Musikkens Leveveje


2017

KL - KFU-konference (Integration via skoleprojekter)

Gentofte Bibliotek - Samskabelse

Gentofte Bibliotek - Unge som kulturskabere og kulturbrugere


2016

Eurosonic, Groningen - Bæredygtige spillesteder og frivilligmiljøer

Roubaix (FR) - Bæredygtige spillesteder og frivilligmiljøer

Amager Kulturpunkt - InspirationsforedragPRISER

Et foredrag koster 4000 kr. eks moms plus transportomkostninger.

Tøv ikke med at skrive eller ringe til mig, så finder vi en god løsning.

Jens@musikvinkel.dk / 29 91 45 90